امکان مانیتورینگ کوره‌های پخت آجر

با تلاش یکی از شرکت‌های مبتکر فعال در عرصه تولید آجر امکان مانیتورینگ کوره‌های پخت آجر مهیا شد.

کوره‌های هوفمان متداول‌ترین شکل کوره‌های پخت محصولات سرامیکی و سفالی در کشور هستند. این کوره‌ها از دو رشته تونل در کنار هم تشکیل می‌شوند که از ابتدا و انتها به هم متصل هستند. دود حاصل از سوختن و احتراق کوره توسط یک فن مکنده که در کنار کوره تعبیه شده است، تخلیه می‌شود و این کوره‌ها از کناره‌ها دارای درهای متعدد برای چیدن آجر و یا بارگیری هستند و تامین سوخت لازم در آنها از بالا و توسط کوره سوز (آتش‌بان) انجام می‌شود.

بزرگترین مشکل این کوره‌ها هدررفت انرژی بالا و نداشتن روش‌های کنترلی مناسب است و آتش‌بان با استفاده از تجربه و تنها با اتکا به نگاه چشمی آتش کوره را کنترل می‌کند. با هدف حل این مشکل و افزایش دقت در تولید آجر و دیگر محصولات سرامیکی که منجر به ارتقای کیفی این محصولات می‌شود، طرح مانیتورینگ کوره‌های پخت اجرایی شده و با اجرای این طرح عملا امکان کنترل مقدار حرارت و مصرف حامل‌های انرژی میسر‌ می‌شود و بوسیله آن می‌توان اطلاعات بسیار خوبی در رابطه با وضعیت کوره و نحوه پخت در آن پیدا کرد.

۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱
ایسنا |
اشتراک در