بهسازی خاک بستر پروژه باران

پروژه باران، از پروژه‌های شاخص انبوه‌‌سازی در شهر رشت بوده و شامل 272 واحد مسکونی و تجاری می‌شود. در فرایند طراحی پروژه و با توجه به نتایج آزمایشات مکانیک خاک، نیاز به بهسازی بستر خاک لازم دیده شد. واحد تحقیق و توسعه گروه سرمایه‌گذاری مسکن با ارزیابی فنی و اقتصادی سبد فناوری‌های موجود در زمینه بهسازی خاک بستر، استفاده از روش جت گروتینگ در این پروژه را مناسب ارزیابی کرد.

روش جت گروتینگ یکی از زیرمجموعه‌های روش‌ تزریق است و از فناوری‌های جدید در ایران به شمار می‌رود. در این روش با استفاده از خاک محل پروژه و ترکیب آن با سیمان و آب، ستون‌های فشاری در خاک ایجاد می‌شود. فرایند اجرای جت گروتینگ شامل تزریق دوغاب سیمان، تحت فشار زیاد از طریق یک نازل به داخل خاک است. جت سیال سرعت بالا، خاک محل پاشش را ساییده و بطور همزمان آن را با دوغاب سیمان ترکیب می‌کند تا یک ستون مرکب از سیمان و خاک تشکیل دهد.

درس‌آموخته‌های پیاده‌سازی این سیستم در پروژه باران رشت نشان می‌دهد انتخاب این روش تاثیرات به سزایی در کاهش هزینه و افزایش سرعت پروژه داشته است. مزایای استفاده از این سیستم را می‌توان در سه گروه مزایای فنی، مزایای اقتصادی و مزایای مدیریتی خلاصه کرد.

جت گروتینگ

دیوار پیش‌ساخته پروژه الوند

پروژه مسکونی الوند با زیربنای حدود 9700 مترمربع، شامل تعداد 72 واحد مسکونی می‌شود. با ابتکار نیروهای متخصص مجموعه سرمایه‌گذاری مسکن الوند، فناوری ساخت اسکلت به روش قالب تونلی (tunnel form) و دیوارهای پیش‌ساخته بتنی در این پروژه ادغام شده است. در این پروژه پس از اجرای اسکلت دیوار باربر به روش صنعتی قالب تونلی، قطعات پیش‌ساخته بتنی آماده دیوار (با استفاده از تکنولوژی تری دی پنل) با اتصال جوشی به اسکلت متصل شده و فضای بین دیوار و اسکلت با عایق پلی اورتان درزبندی شده است. این ابتکار مهندسی نه تنها سرعت پروژه را بطور قابل ملاحضه افزایش داده است بلکه هزینه اجرایی فقط در بخش دیوار پیرامونی 25% کاهش یافته است. مزایای استفاده از این نوع دیوار عبارتند از:
• تولید صنعتی با کنترل کیفیت بالا
• کاهش ضخامت دیوار
• افزایش توانایی عایق بودن
• جلوگیری از خطر سقوط مصالح
• سرعت بالا و کاهش نیاز به نیروی انسانی

مسکونی الوند

ترکیب قالب تونلی و قالب پارکینگ در پروژه نارون اراک

پروژه نارون اراک از پروژه های شاخص شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن است . این مجتمع در 2 بلوک 10 طبقه و با 144 واحداحداث شده است .
باتوجه به محدودیت روش اجرایی قالب تونلی در تامین پارکینگ زیر بلوک، شرکت سرمایه گذاری مسکن الوند براساس خلاقیت و دانش فنی و اجرایی خود، موفق به طراحی و اجرای پارکینگ زیر بلوک با روش نوآورانه ترکیبی قالب تونلی و قالب پارکینگ گشته است که دارای مزیتهای زیراست:
ترکیب قالب پارکینگ و قالب تونلی و طراحی سیستم مختلط قاب و دیوار برشی
• حذف محدودیت ارتفاع قالب تونلی از 50 متر
• امکان جانمایی پارکینگ در زیر بلوک
• تغییر در نمای ساختمان وایجاد نمایی متفاوت با قالب تونلی
• استفاده حداکثری از دیوارهای سازه ای در نما
• آزمایش امکان خروج قالبها از سمت داخل وصرفه جویی در فضای لازم جهت خروج
• تغییر در ضخامت دیوارها و حذف آنها در طبقات بالاتر به جهت اقتصادی تر شدن پروژه
• کاهش حجم خاکبرداری زیرزمین و امکان اجرا در زمینهای محدود

 
 

نارون اراک2


  

تکنولوژی های سبز در پروژه فرشته یزد

پروژه فرشته یزد از مجموعه‌های شاخص شرکت گروه سرمایه‌گذاری است که واحد تحقیق و توسعه با ورود در این پروژه تاثیر به سزایی در نوآوری‌های پیاده شده در این مجتمع مسکونی داشته است.
این پروژه با زیربنای کل تقریبی 15000 مترمربع در 6 طبقه و 48 واحد مسکونی در منطقه صفاییه یزد طراحی و اجرا شده است. در طراحی معماری این پروژه از ویژگی های معماری سنتی یزد همراه با طراحی مدرن از جمله بهینه سازی استفاده از نور خورشید، نمای آجری، بام سبز roof garden ، طراحی فضاهای اندرونی و بیرونی در پلان ها و تراسهای بهارخواب استفاده شده و همچنین تکنولوژی های نوین زیر جهت افزایش رضایتمندی مشتریان، حفظ محیط زیست و اجرای ساختمان سبز استفاده شده است .
سیستم تصفیه فاضلاب خاکستری grey water (به روش SBR) (با ظرفیت 50000لیتر)
هوشمندسازی واحدهای مسکونی و بکارگیری سیستم internet of things IOT
سیستم تولید برق از منبع تجدیدپذیر خورشید (191 پانل خورشیدی با ظرفیت تولید انرژی 90 هزار کیلو وات ساعت در هر سال)

 

پروژه فرشته